Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Cadou cu mesaj (cadou-cu-mesaj.ro)

Site-ul Cadou cu mesaj (cadou-cu-mesaj.ro) este operat de VISTERIA WEB SRL, cu sediul in Medias, str. Valea Adanca, nr. 9, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J32/49/2018

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Cadou cu mesaj (cadou-cu-mesaj.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Cadou cu mesaj (cadou-cu-mesaj.ro) in urmatoarele scopuri:

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de peCadou cu mesaj (cadou-cu-mesaj.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iarCadou cu mesaj (cadou-cu-mesaj.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email conact@visteria.ro .