Plată și livrare

Cum cumpar

Selectarea produselor dorite 
In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile

Informatii pentru expediere 
Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite. 

Finalizarea comenzii
Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cuTermenii si Conditiile practicate, bifati optiunea Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile. Apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator. 
In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoara costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Date necesare plății:

VISTERIA WEB SRL
38709965
J32/49/2018 

Modalităţi de plată.

  • Rabmburs. La ridicarea coletului veţi plăti contravaloarea lui şi cheltuielile de transport.
  • Anticipat. Daca avem dovada plăţii cu anticipaţie costul transportului se reduce cu valoarea de retur a rambursului.
  • CEC sau BO. Pentru cantitatile mari de marfa exista posibilitatea plăţii la termen prin CEC sau BO

Modalități de livrare:

Toate comenzile expediate clienților noștri sunt trimise prin firme de curierat rapid și taxele de expediție sunt suportate de cumpărător iar la comenzi de peste 300 ron plata rambursului o suportăm noi.


Bazat pe OpenCart Tradus de SO și ST
Cadou cu mesaj © 2019