Site nou
03 Feb
0

Site nou

Scris de: Teofil Citit de: 1394

În primul rând vă mulțumim că sunteți clienții noștri. Vă mulțumim pentru colaborarea frumoasă și sperăm ca în continuare lucrurile să meargă într-o direcție bună. Sperăm să putem construi împreună o relație reciproc avantajoasă.

Iată că a trecut și prima lună din 2016. Vine perioada de Valentine Day și de 8 Martie, cu mare căutare pe cadouri și sperăm să putem oferi celor ce caută exact acele cadouri de care au nevoie pentru cei dragi.

Lansare site www.cadou-cu-mesaj.ro

Noi, cei de la Cadou cu Mesaj, ne-am înnoit. Avem site nou. Acest site va aduce avantaje dar și ușoare actualizări necesare din partea dvs. Este mai modern, poate fi folosit foarte bine de pe mobile sau tablete și e mult mai luminos și actualizat. 

Un inconvenient e că nu am putut transfera în această nouă versiune conturile dumneavoastră cu date cu tot, ci doar contul. Așa că, la prima comandă vă rugăm mult să completați iar datele de expediție, cele de facturare și pe cele ale firmei.

Despre prețuri

După cum știți, începutul lui 2016 a fost cu zdruncinături pentru firme. Pe de o parte au scăzut TVA-ul la 20%, pe de altă parte au crescut salariul minim dar și ai introdus pentru PFA sau II (cum suntem noi) o obligație nouă de 10.5% pentru CAS.

Deși a scăzut TVA-ul, toate aproape firmele au crescut prețurile de la 1 ianuarie 2016. Noi ne-am străduit nu să le creștem ci să le scădem cu cele 4 procente aferente scăderii TVA-ului. Vom face tot efortul să nu creștem prețul imediat, dar va trebui la un moment dat să facem și noi această creștere. 

Vestea bună este că deocamdată prețurile noastre au rămas aceleași și chiar au scăzut. Sperăm ca aceasta să vă fie de folos și dumneavoastră ce și clienți ai noștri.

Despre produse

După cum veți observa, site-ul are produse actualizate. Unele au fost schimbate ca design, altele la capitolul materiale. De exemplu la ceasuri am trecut de la MDF la PVC, ceea ce e de bine, sunt mai ușoare și mai rezistente. De asemeni la multe din produsele noastre puteți observa noutăți. Sperăm să vă fie de folos și să fie vandabile.

Site-ul nou - scurt ghid de orientare

Am încercat să îl creăm foarte intuitiv. Meniul de sus se expandează pe categorii, la fel și cel lateral de pe + de după denumirea categoriei. Mai mult, pozele sunt mai mari și pot fi văzute detalii dacă mișcați cursorul pe imagini existând un efect de lupă.


Am pus în zona accesibilă și caseta de căutare, coșul de cumpărături, zona de autentificare în site și alte informații.


În speranța că aceste date vă vor fi de folos, vă mulțumim mult de colaborarea cu noi și vă dorim să aveți inspirație, claritate și de asemeni să fiți binecuvântați în munca dumneavoastră.

Prețurile le vor vedea ca și până acum doar clienții noștri după autentificarea pe site, întrucât nu vindem la bucată.


Cu stimă
Teofil și Ana Gavril


Comentarii
Scrie-ți părerea
Bazat pe OpenCart Tradus de SO și ST
Cadou cu mesaj © 2020